2021

TROLI NA SVETOVNI TURNEJI, r. Walt Dohrn, David P. Smith (ZDA, 2020, sinh.), 8+

Mala dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

TROLI NA SVETOVNI TURNEJI (ZDA, 2020, sinh.), 8+

Troli na svetovni turneji (Trolls World Tour, ZDA, 2020, sinh., 90 min.), 8+

Priljubljeni Troli se vračajo! Glasbena uspešnica Troli iz leta 2016 je dobila svoje nadaljevanje, saj se mala bitja, ki ljubijo ples in glasbo, vračajo na veliko platno. Troli bodo v novih dogodivščinah spoznali, da niso sami ter da je poleg njih še pet različnih plemen Trolov, ki imajo vsak svojo zvrst glasbe.

Režija: Walt Dohrn, David P. Smith
Scenarij: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Glasba: Theodore Shapiro
Igrajo: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom, James Corden, Ron Funches, Kelly Clarkson, Anderson .Paak, Sam Rockwell, George Clinton, Mary J. Blige, Kenan Thompson, Kunal Nayyar, Caroline Hjelt, Aino Jawo, J Balvin, Flula Borg, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ozzy Osbourne, Anthony Ramos idr.
Distribucija: Karantanija Cinemas

Zgodba
Dogodivščine majhnih bitij, ki imajo rada glasbo in ples, se nadaljujejo. Tokrat jih bo pustolovščina popeljala dlje od tistega, kar so do sedaj spoznali. Poppi in Branch odkrijeta, da pripadata le enemu od šestih različnih plemen Trolov, ki so razpršeni po šestih različnih deželah, vsako pleme pa je zvesto svoji zvrsti glasbe – funk, country, techno, klasična, pop in rock. In njihov svet bo tako postal veliko večji in precej glasnejši. Članica hard-rock skupnosti, kraljica Barb, ki ji pomaga njen oče kralj Thrash, želi uničiti vse druge zvrsti glasbe, da bi rock lahko kraljeval. Poppi in Branch se bosta s svojimi prijatelji odpravila obiskat vse druge dežele, da bi združili Trole proti Barb, ki si želi vse nadvladati, in da bi rešili glasbo in svet.

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy