2022

Kreslin & Momento Cigano

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Kreslin Momento Cigano 600x400

KRESLIN & MOMENTO CIGANO

Vlado Kreslin, glas, kitara
Teo Collori, kitara
Matija Krečič, violina
Metod Banko, kitara
Matej Kužel, klarinet
Jošt Lampret, kontrabas

Vstopnina:
20 € - v predprodaji do 6. maja 2022
25 € - redna cena


V pomlad smo vstopili z razrahljanimi in skorajda odpravljenimi varnostnimi ukrepi. Dan žena je bil v naši hiši pravi pokazatelj želje po vrnitvi v 'normalo', želje po druženju ob dobri glasbi in koncertnem vzdušju. Po dobrih dveh letih epidemiološkega primeža se tako maja nadaljuje pozitivna energija in glasbeno razvajanje, saj tudi k nam prihaja bombastična turneja: Vlado Kreslin bo s skupino Teo Collori in Momento Cigano nastopil na kar devetih ekskluzivnih koncertih po slovenskih kulturnih domovih in gledališčih. In le kako bi mogel zaobiti Novo Gorico, kajne?!

Eden največjih in najbolj prepoznavnih slovenskih kantavtorjev, Vlado Kreslin, bo v sodelovanju s trenutno najbolj iskano instrumentalno zasedbo pri nas predstavil skladbe iz bogatega opusa Kreslinovih uspešnic preoblečene v edinstven slog skupine Teo Collori in Momento Cigano. Začetki tega sodelovanja segajo v leto 2020, ko so glasbeniki skupaj nastopili na festivalu Arsana na Ptuju, kasneje istega leta pa posneli tudi pesem in videospot z naslovom 'Temna je noč’. 

Obeta se čisto pravi intimen koncert, poln topline akustičnega zvoka, virtuoznosti, s celo paleto razpoloženj, pripovedi in izpovedi. Priskrbite si vstopnico po nižji ceni 20 €  v predprodaji vse do 6. maja 2022. Pa še prijateljem povejte, da ne bodo obžalovali zamujenega koncerta...

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy