2019

ADI SMOLAR - koncert

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Adi Smolar video 600x400

ADI SMOLAR

Ne zamudite čudovitega prednovoletnega koncerta v družbi Adija Smolarja, ki v letošnjem letu beleži svojo 60-letnico! Preigraval bo stare in nove uspešnice!
 
Redko kdo ni odraščal ob glasbi slovenskega kantavtorja Adija Smolarja - vedno samosvoj, z vedno aktualnimi temami, ki zadanejo v živo. Ne le s pesmimi, občinstvo osvoji tudi s šarmom, optimizmom in hudomušnostjo. Ker je izdal novi album "Prav zdaj", tako da boste poleg vseh zimzelenih slišali tudi nekaj novega!
 
Adi Smolar, ki je v svoji glasbeni karieri prejel številne nagrade tako s strani poslušalcev kot strokovne javnosti, pripravlja nepozaben večer. Na svoj kritičen, razmišljujoč, vendar zelo hudomušen način nam bo predstavil svoje skoraj ponarodele pesmi. Adi velja za enega izmed najizvirnejših, najplodnejših in najpopularnejših kantavtorjev pri nas. Svoje poslušalce je razveselil s kar 14 samostojnimi albumi. V eni izmed svojih pesmi pravi: "Se počasi daleč pride, se prav počasi spletejo vezi, dokler mi sonce ne zaide, iskal poti bom do ljudi!" Tako nam preprosto opiše pot, ki jo je prehodil od leta 1981, ko je imel svoj prvi samostojni koncert, pa vse do danes.

O Adiju pa lahko strnjeno rečemo samo še: ADI, IMAMO TE RADI!

VSTOPNICE: 
18 €, 23 € na dan dogodka

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy