2019

Seks nasveti od A do Ž

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

spas nasveti 1

Bombastična komedija v kateri boste zardevali,
se od srca nasmejali in definitivno izboljšali svoj zakon!
Ali pa dobili novega ljubimca. Končno, razsvetljenje! Več smeha in boljši seks!
Kajti...

. . . 

Na lokalni univerzi oddelek za slavistiko prireja literarne večere, kjer se predstavljajo priznani avtorji. V čevlje moderatorke, po hecnem spletu okoliščin, stopi sramežljivo dekle, ki se mora, hočeš-nočeš, srečati z avtorjem vročega bestsellerja s seksi vsebino -  gejevimi nasveti za seks. Moderatorka, gej in mačo-hišnik si delijo oder, občinstvo in naklonjenost. Drug drugemu postanejo – no ja - poskusni zajčki in hišnikovi atributi morda ne bodo več le za premikanje pohištva! Gejeve inštrukcije so drugačne, kot so nam jih predstavili v osmem razredu pri biologiji. Ali bodo tudi dovolj navdihujoče za precej zadržano ljubiteljico knjig? Komu bo uspelo in kaj, pa naj se razkrije na odru sproščene komedije, ki vam ne bo dala mirno sedeti!

. . . 

Najdlje predvajana komedija v Off-Broadway produkciji, avtorja Matta Murphyja, napisana po uspešni knjižni predlogi, istoimenskem bestsellerju, ki je bil preveden že v 17 različnih jezikov in natisnjen v preko 50 državah po svetu. Knjiga je že dobila status kultnega pop fenomena.

Seks nasveti so fantastična komedija za pare, 'solo' večere za dekleta, dame, fante ali gospode, za rojstnodnevne zabave, dekliščine, za nepozabna druženja s kolegi, sprostitve po 'šihtu'... Vsakršno takšno povezovanje bo dobilo novo, dinamično dimenzijo! Romantična komedija z dodatki, kjer nobena téma o seksu ni tabu. Najbolje pri tem pa je, da odlični nasveti prihajajo neposredno 'od pravega vira' – geja! 

. . .

Igralci: 
Marko Miladinović, Nadiya Biychkova in Primož Vrhovec

Ustvarjalci predstave:
Naslov izvirnika: Sex tips for a Straight woman from the Gay man
Avtor: Matt Murphay
Režija: Nina Kleflin
Prevod: Dejan Crnović

. . . 

Vstopnina:
22 €, zadnje tri vrste 20 €

Organizator:
Špas teater

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy