2022

ALJOŠA BAGOLA: Kako biti v redu (motivacijsko predavanje)

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

spas bagola 600x400

Aljoša Bagola: KAKO BITI V REDU
- najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas - 

Organizator:
Špas teater

Cena vstopnice:
23 €, 21 € - zadnji dve vrsti 


Najbolj priljubljeno motivacijsko predavanje pri nas s fantastičnimi odzivi občinstva!
»Bravo, Aljoša!«, »Odlično predavanje!«, »Hvala, Aljoša, za super predavanje!«… so se odzvali prvi obiskovalci predavanja, Aljoša odgovarja: »Hvala, Špas, za skoraj tristo vas!« in »se vidimo spet marca!«


spas Bagola tour 1920x1080 mala

Zaradi velikega zanimanja po premierni izvedbi predavanja na Špasovem odru in velikem navdušenju občinstva se ALJOŠA BAGOLA, slovenski kreativni direktor desetletja, Fatalni moški 2021 in avtor knjižnih uspešnic Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke ter Srečo, prosim v marcu podaja na veliko turnejo po Sloveniji - z najbolj priljubljenim motivacijskim predavanjem pri nas: Kako biti v redu.

V znamenitem predavateljskem slogu s kreativnimi domislicami in njemu lastnim humorjem bo razkril nepričakovane vplive na naše počutje, odnose in samopodobo. Spoznali boste zakaj ne moremo biti nenehno na razpolago in srečni, kako za več zadovoljstva upravljati s svojimi pričakovanji, kako si dovoliti svojo ustvarjalnost in kako bolj vedro in sočutno misliti o sebi in o svetu.

Aljoša na predavanju povezuje modre misli in uvide iz obeh knjižnih uspešnic, jih preplete s svojimi kreativnimi stvaritvami ter občinstvo iz minute v minute preseneča s prefinjenimi besednimi igrami, med tem ko vam pove svojo zgodbo in predvsem, kaj in kako se od samih sebe naučiti BITI V REDU.
To pa še ni vse! Na koncu pride najboljše!

Po predavanju boste imeli priložnost kupiti uspešnici Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke, ki je postala najbolje prodajana knjiga leta 2020 ter ene najbolj pričakovanih knjig letošnjega leta Srečo, prosim, ki ju bo Aljoša za vas osebno tudi z veseljem podpisal. Čaka vas poučen, vsebinsko bogat in razvedrilen večer, ki ga lahko uživate sami, s prijateljicami ali s partnerjem!


Vstopnice so v prodaji tudi preko:

  • https://www.spasteater.si/predstave/aljosa-bagola-kako-biti-v-redu
  • https://spasteater.kupikarto.si/
  • PETROL in ostala Eventim prodajna mesta 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy