2020

1NA1 - GUŠTI IN TOMI M. - DOKONČNO ODPOVEDAN!

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

1NA1 - GUŠTI IN TOMI M.


Spoštovani kupci, obveščamo vas, da je koncert 1na1: Gušti & Tomi M., dne 26. februarja 2020 v Kulturnem domu Nova Gorica prestavljen na nov termin, na četrtek, 26. marec 2020 ob 20. uri. Že kupljene vstopnice veljajo za nov datum. Če vam nadomestni datum ne ustreza, lahko vstopnice do 5. marca 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Hvala za razumevanje, JABKA d.o.o..


Sezono novega koncertnega cikla 1NA1 odpirata prvaka slovenskega koncertnega rocka, avtorja, ki sta praktično napisala devetdeseta leta ter s Črnim tulipanom in Platino postavila nove temelje slovenske ljubezenske rock lirike. Miha Guštin Gušti, nekdanji član skupine Big Foot Mama in Tomi Meglič, frontman banda Siddharta, sta bila nekdaj glasbena rivala, tokrat pa na odru vsak s svojo kitaro ena na ena iščeta nove dimenzije not in poezije.

Gušti in Tomi M.  sta klasika in sodobnost v enem.
Glasbeni dialog, ki ga bi bilo škoda zamuditi!

1NA1 so glasbeni dialogi - nov glasbeni cikel SiTi Teatra BTC. Prinaša nabor avtorjev in avtoric, ki so se morda že velikokrat srečali, a so le redko skupaj stali na odru in se pogovarjali: ena na ena o glasbi, preko glasbe. V koncertnem ciklu 1NA1 bo pet parov glasbenikov in glasbenic preko izbranih skladb obujalo spomine, menjavalo vloge, razkrivalo svoje dogodivščine in glasbena pričakovanja, predvsem pa v intimnem vzdušju spregovorilo o zakulisju glasbe, ki nam je blizu.

Vstopnina:
20 € - v predprodaji do 31. januarja 2020,
22 € - od 1. do 25. februarja 2020,
25 € - na dan dogodka.

Organizator:
JABKA d.o.o.

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy