2020

EROTIKA PO EMERŠIČU, komedija

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica


erotika emersic spas teater

Komedija o odnosih, ljubezni, seksu in vsemu vmes! Dovolj je tabujev! Ob vsem delu, urnikih, opomnikih in obveznostih tako zlahka pozabljamo, da si je treba vzeti čas tudi za najbolj navadna posteljna veselja. Pa ne bi smeli – ker nas edino ljubezen ohranja normalne in nasmejane. Dobrodošli v najbolj direktnem, najbolj seksplicitnem in do konca nasmejanem šovu o pokončnem in položnem življenju.

Bojan Emeršič, stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju - se vrača z novim receptom za smeh! Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami vam bo pomagal in jih delil z vami! Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani… in mnogo, mnogo več!

Skupaj z vami bo Bojan zakuhal najmočnejši afrodizijak na svetu, vmes pa povedal veliko in še več o temah, o katerih se tudi s svojim partnerjem le redko pogovarjamo. O zadevah, ki jih v odnosu najbolj na glas zamolčimo, pa o tem, kdo se oblači za koga in zakaj so moški v resnici najbolj prijazna bitja na svetu! Razkril vam bo, o čem razmišljamo med seksom in kam naj vljuden moški bulji, ker v dekolte pač ne gre! Bojan pove naglas VSE, česar si ne povemo, ker bi radi še ostali skupaj...

Organizator: Špas Teater

Vstopnina: 18 €, 16 € - zadnji dve vrsti 
Pri ceni 16 € velja paket 4 + 1, cena paketa je 64 €, pri tem je cena ene vstopnice 12,80 €

Akcija za »zveste« špasove gledalce – sploh tiste zaljubljene

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy