Uporabne informacije za obiskovalce

Zmanjševanje možnosti prenosa okužbe s Covid-19

Parkiranje
Kulturni dom Nova Gorica nima svojega parkirišča. Po 17. uri lahko brezplačno parkirate vzdolž Kidričeve ulice in ulice Gradnikovih brigad, v neposredni bližini Kulturnega doma Nova Gorica. Podzemno plačljivo parkirišče je na voljo v stavbi Eda Center.

Zamudniki
Vljudno vas prosimo, da pri zamudi začetka prireditve počakate do kratkega odmora med prvim in drugim delom programa, pri gledaliških predstavah pa do glavnega odmora. Zamudniki filmskih predstav lahko zasedete sedeže le še pet minut po začetku predvajanja filma, če seveda niso razprodani. Enako velja tudi za gledališke predstave brez odmora.

Garderoba
Brezplačna garderoba se odpre pol ure pred prireditvijo, zapre se pol ure po zaključku. Prosimo, da v garderobi ne puščate dragocenih predmetov.

Fotografiranje in snemanje naših aktivnosti
Kulturni dom Nova Gorica je javni prostor, ki svoje dogodke lahko fotografira in snema. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati ali posneti in posnetek objaviti na spletni strani zavoda, na družabnih omrežjih in v drugih tiskovinah za naše promocijske ali arhivske namene. Namen snemanja je namreč dokumentiranje aktivnosti, obveščanje javnosti o našem delu in dogodkih ter promocija. Če se ne želite pojavljati na omenjenih fotografijah, vas vljudno prosimo, da se med fotografiranjem ali snemanjem umaknete. 

Induktivna zanka
V veliki dvorani Kulturnega doma Nova Gorica je vgrajena induktivna zanka, ki naglušnim omogoča boljšo slišnost vseh dogodkov na velikem odru. Uporabniki slušnih aparatov ob obisku naših prireditev preklopite na T ali M + T.

Snemanje, fotografiranje, mobiteli
Kulturni dom Nova Gorica ima lastnega fotografa, zato je kakršno koli fotografiranje ter tonsko ali video snemanje zunanjih nepooblaščenih izvajalcev na prireditvah strogo prepovedano. Prosimo vas, da ob vstopu v dvorano izklopite vse mobilne naprave.

Hrana in pijača
V dvorane Kulturnega doma Nova Gorica je prepovedan vnos hrane in pijače.

Gostinska ponudba
Med odmori prireditev se lahko osvežite v Cafe Gallus v stavbi Kulturnega doma Nova Gorica.

Vstopnice
- Abonmajska vstopnica je prenosljiva med obiskovalci z istim statusom (zaposleni, upokojenci, študenti, ...). Če želite prenesti abonma na drugo osebo, ki nima enakega statusa kot vi, na blagajni uredite doplačilo pred ogledom predstave.
- Če prireditev zamudite, vam ne moremo zagotoviti, da boste sedeli na svojem sedežu.
- Rezervirane vstopnice dvignete najkasneje v treh delovnih dneh od rezervacije.
- Spletna prodaja: nakup znižane vstopnice je možen samo na blagajni. Za vstopnice, kupljene preko spleta, ne vračamo denarja.


O varovanju osebnih podatkov...

 

 

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy