Uporabne informacije za nastopajoče

Za prijetno sodelovanje vas prosimo, da upoštevate nekaj napotkov glede prihoda in uporabe naših prostorov:

Tehnične zahteve: zaradi organizacije notranje tehnične službe vas naprošamo, da nam pošljete pisno vaše tehnične zahteve (tehnični raider) najkasneje teden dni pred nastopom; za dodatne zahteve na dan prireditve ne odgovarjamo. Tehnične podatke male in velike dvorane in razpoložljive tehnologije Kulturnega doma Nova Gorica lahko dobite za podstrani Najem dvoran.


Parkirišče:
prosimo, da nas obvestite o vašem prihodu najkasneje 2 dni pred nastopom, da se lahko potrudimo rezervirati parkirna mesta v neposredni bližini Kulturnega doma, ki niso v naši lasti.

Vhod za nastopajoče: vhod za nastopajoče je isti kot vhod za upravo, v zadnjem delu Kulturnega doma. Vstopate iz ulice Gradnikovih brigad, ob Casinoju Princess, po stopnicah desno od vhoda v Cafe Gallus. Več na povezavi do zemljevida.


Vhod za obiskovalce
: obiskovalci prireditev vstopajo z Bevkovega trga - za veliko dvorano iz avle, za malo dvorano po stopnicah v nižje prostore.


Garderoba:
na razpolago sta dve garderobi z ogledali in toaleta s tušem.

Fotografiranje: Kulturni dom Nova Gorica je javni prostor in svoje dogodke fotografira ter fotografije uporablja za objavo na družabnih omrežjih, na spletni strani zavoda in za ostale promocijske namene. Če se ne želite pojavljati na omenjenih fotografijah, vas vljudno prosimo, da nas o tem predhodno obvestite.

Kavarna: v stavbi Kulturnega doma se nahaja kavarna Cafe Gallus s toplimi napitki, prigrizki in cocktail barom.


Brezplačne vstopnice:
brezplačne vstopnice za nastopajoče so na voljo glede na kvoto, določeno v pogodbi, podpisani s Kulturnim domom Nova Gorica.


Prenočišča:
za nočitve nastopajočih v Kulturnem domu Nova Gorica imamo sklenjeno pogodbo o sodelovanju s HiT hotelom Sabotin v Solkanu, kjer se lahko dogovorimo za prenočišče po ugodnejši ceni.


Prodaja cd plošč, knjig in drugih izdelkov:
prosimo, da nas v tehničnem raiderju pravočasno obvestite o morebitni prodaji vaših izdelkov. Na voljo bo razstavna miza v avli Kulturnega doma. Osebo za prodajo izdelkov si morate zagotoviti sami.

 

 

Za dodatne informacije lahko kontaktirate:

Miran Šumandl, tehnična služba
tehnika(at)kulturnidom-ng.si
05 335 40 14

Barbara Poša Belingar, odnosi z javnostmi
pr(at)kulturnidom-ng.si
05 335 40 13

Martina Mavrič, najem dvoran / tajništvo
uprava(at)kulturnidom-ng.si
05 335 40 10

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy