2019

KOMBO C, predstavitev nove zgoščenke

Mala dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

kombo c 600x400

    Predstavitev nove zgoščenke:

PETELIN IZ NOZNEGA

(KUD Zvočni izviri)

. . .

KOMBO C

Francesco Ivone-Trobenta, efekti
Ajk Vremec, električna kitara
Anton Lorenzutti, električna kitara
Tilen Kravos, električna kitara
Timi Vremec, električni bas
Robi Erzetič, tolkala
Tomi Novak, tolkala
Otroški pevski zbor SCGV Emil Komel

Umetniški vodja: Zlatko Kaučič

. . . 

Z veseljem najavljamo aprilski koncert Kaučičeve skupine KOMBO C, ki bo v naši mali dvorani, kjer je bil album tudi posnet, predstavila svoj najnovejši avtorski projekt. Mladi glasbeniki skupine KOMBO C, ki so tudi zmagovalci letošnjega festivala Rock Vizije, bodo predstavili album z naslovom Petelin iz Noznega, ki je izšel pri založbi Klopotec.

Šola in zasedba KOMBO C - Šola Zlatka Kaučiča delujeta v okviru Kulturno umetniškega društva Zvočni izviri pri ZKD Nova Gorica po programu, ki ga je Zlatko Kaučič priredil posebej za svoje varovance, mlade glasbenike iz vse Slovenije, z namenom ustvarjati glasbo zunaj klišejev sodobne popularne produkcije in na oder Zvočnih izvirov pripeljati spontanost, ustvarjalnost in čistost glasbe. Intenzivni program združuje tehniko, improvizacijo, igranje avtorske glasbe, osvajanje koncepta harmonije ter skupinsko delo v Kombovih zasedbah. Glasba, ki nastaja, je ustvarjalna in teži k multidirekcionalnosti – zmožnosti obvladovanja vseh glasbenih jezikov.

Po številnih glasbenih projektih, delavnicah, koncertih z domačimi in tujimi glasbeniki je Kaučičev Kombo šestim albumom avtorske glasbe –  Zvočni izviri vol.1 (2003), Skriti kotički svetlobe (2005), Biči (2008), Zvočna polja za T.S. (2012), Hramo (2015) in Rock mi Monk (2017) –  dodal nov avtorski projekt. 

Vstopnina: 9 €, 7 €

. . .

KOMBO C v Kulturnem domu Nova Gorica, 25. oktober 2017:http://youtu.be/TDdtZBzqtjY?t=1518

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy