2019

Smešno za crknit - OPOVEDANO!

Velika dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

Smesno za crknit 600x400

Sporočamo, da smo bili komedijo Smešno za crknit zaradi nepredvidljivih okoliščin primorani umakniti iz programaVstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili. Za nevšečnost se vam iskreno opravičujemo in prosimo za razumevanje.



SMEŠNO ZA CRKNIT

Na naš odr prihaja nova, originalna slovenska komedija z briljantno zasedbo vrhunskih komikov, SMEŠNO ZA CRKNIT!

Komedija SMEŠNO ZA CRKNIT je polna situacijske komike in verbalnih zapletov, s presenetljivimi preobrati in odštekanimi liki, ki vam bodo zagotovo pričarali tudi že kdaj videne življenjske situacije in vas pošteno nasmejali.

Ste se kdaj vprašali, kako bi se počutili, če bi se vam vse neverjetne stvari, ki so se vam kadarkoli pripetile v službi, zgodile na isti dan? To bo ugotovil raztreseni a optimistični Srečko, ki je prepričan, da se mu je končno nasmehnila sreča v življenju. Njegova stroga žena, ki je za nič na svetu ne sme razočarati, mu je priskrbela delovno mesto na pomembnem položaju. Že prvi dan pa pade nanj (pre)velika odgovornost. Glavni junak šova »Smešno za crknit« je skrivnostno izginil, Srečko pa mora še pred koncem dneva najti novega. Znajde se v vrtincu zapletov, med kandidati, ki so se po nenavadnem naključju znašli na televizijski hiši. Pred očmi gledalcev se zvrstijo humorni liki iz našega vsakdana:

Klepetava tajnica Jožica, ki Srečka spravlja v nerodne situacije in ga potem rešuje iz njih,
vase zagledani Mihec, ki je moderni influencer (če ne veste kaj to pomeni, boste v tej predstavi zagotovo izvedeli),
živahni in energije polni Pavle, »rahlo« dementni veteran druge svetovne vojne, ki pri svojih sto treh letih še vedno poskočno potelovadi in osvaja vrstnice,
pobožna Angelca, na videz prijetna starejša gospa, ki pa se ji ni pametno zameriti,
divji bivši zapornik Mirko, ki se je za zapahi znašel le zaradi nesrečnih okoliščin (ali pa tudi ne),
in veseli kuhar Zdravko, ki je mnogo več kot samo človek izza štedilnika, saj skriva še mnoge talente.

 

NASTOPAJO:

Tadej Pišek, ki je naša srca prevzel predvsem z vlogo Roka v romantični seriji Reka ljubezni, svoje gledališke vloge, komične in resne, ustvarja na številnih slovenskih odrih, v svojih avtorskih projektih in institucionalnih gledališčih.
Jernej Čampelj, je večjo vlogo odigral v seriji Usodno vino na gledaliških odrih pa je izvrsten tako v dramskih kot tudi v komičnih vlogah. Poje, pleše, se z lahkoto prelevi iz ene vloge v drugo in je nasploh vsestranski ustvarjalec.
Nenad – Nešo Tokalić je ljubljenec s televizijskih ekranov, poznan po vlogah v nadaljevankah Čista desetka in Dragi sosedje. Kot igralski virtuoz se je izkazal tudi v Žlahtni komediji po izboru občinstva, Cucki.
Barbi Šov, žensko brez dlake na jeziku, ljubitelji gledališke komedije najbolj poznajo po svojevrstni uspešnici Petdeset odtenkov ženske, ki je doživela več kot 150 ponovitev, doma in v tujini.


CENA VSTOPNIC:
 
22 €, 25 € na dan dogodka

AKCIJA:

Če se skupina (najmanj 10 oseb) odloči za skupen nakup karte, posamična cena karte znaša 18 €.

Vstopnice je mogoče kupiti na naši blagajni, na vseh prodajnih mestih sistema Eventim in na spletni strani: https://www.komedija.si/

Talija gledališče

 

 

Kulturni dom Nova Gorica,
Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica
T: + 386 5 335 40 10

Kulturni dom Nova Gorica je član
Art kino mreža Slovenije Europa Cinemas KUDUS
 
Občina Ministrstvo za kulturo Radio Koper Radio Robin Hit US embassy